top of page

שקשוקה של אביעד

אביעד אדרי ז"ל

אביעד אדרי נולד בתאריך 16/12/1992

אביעד היה איש של שלום שנא ריבים, אהב את המדינה ואת האדמה.

אהב הומור, חברים, תמיד היה מאיר פנים, חברותי ואהב למתוח אנשים.

אביעד נרצח בשבת השחורה,  07.10.23 כ"ב בתשרי תשפ"ד בכפר עזה.

בן 30 בנופלו.


השקשוקה של אביעד זכתה בשם שקשוקה חמין בגלל הזמן שהיא הייתה על הגז

אבל אין מי שלא טעם ממנה ואמר שזאת השקשוקה הכי טעימה

כולם חיכו למנה הזו שלו, כשהוא אירח הוא בישל עם הרבה הרבה בלאגן במטבח ומלא אהבה.

חברים שלו הנציחו את המנה הזו במסעדה שלהם וזכו להרבה ביקורות טובות.

לחצו כאן
אביעד אדרי ז"ל
לקריאת הסיפור של

מצרכים

7 שיני שום

5 עגבניות

2 פלפל חריף

רסק עגבניות 28%

פפריקה

מלח

ביצים

אופן הכנה

מטגנים על אש נמוכה את השום והפלפל החריף

מקלפים את העגבניות וחותכים לקוביות

ומבשלים על אש נמוכה עד שהנוזלים של העגבניות מתאדות

מוסיפים כף של רסק עגבניות

פפריקה

ובישול כשעה על אש נמוכה

מוסיפים את הביצים ומכסים עם מכסה.

bottom of page