top of page
מצרכים
חצילים
עגבניות
קישואים
בצל
פלפלים בכל מיני צבעים
מלח
פלפל שחור
לימון
פטרוזיליה
חבילת פסטה
אופן הכנה
חותכים את הירקות לריבועים קטנים.
את העגבניות חולטים במים רותחים, וקולפים את הקליפה.
מתחילים לטגן את הירקות בשמן זית, לפי הסדר הבא:
בצל, פלפלים, חצילים קישואים ולבסוף את העגבניות (הירקות צריכים להיות רכים ולא שרופים).
מוסיפים מלח פלפל שחור וקצת לימון.
מוסיפים כוס או כוס וחצי מים לאחר הטיגון- להניח בצד.
מכינים את הפסטה, מסננים את המים של הפסטה, ושופכים את רוטב הירקות לפסטה.
מערבבים על אש קטנה מספר דקות, מורידים מהאש ומוסיפים פטרוזיליה טריה.
bottom of page