top of page
מצרכים
2 כוסות גרגירי חומוס
2\1 כפית סודה לשתיה
2 שיני שום כתושות
2\1 כוס מיץ לימון
4\3 כוס טחינה
1 כפית מלח
פטרוזיליה (לקישוט)
אופן הכנה
משרים את גרגירי החומוס במים לפחות 8 שעות
מסננים את החומוס ושופכים את מי ההשריה
מבשלים את הגרגירים עם מים וסודה לשתייה שעה לפחות עד שהם רכים והקליפות שלהם צפות
מסירים את הקליפה ומקררים את הסיר עם הגרגירים
מכניסים למעבד מזון את הגרגירים עם חצי כוס ממי הבישול ,מוסיפים בהדרגה את השום, הלימון והטחינה
מעבירים לצלחות מקשטים ומגישים.
bottom of page