דג נא (קרפיון)
יוסף (יוסי) בוחבוט ז״ל
יוסף יוסי בוחבוט נולד ביום י"ז בתמוז תשכ"ט (3.7.1969) למשפחה ברוכת ילדים באופקים.
כשגויס לצה"ל בראשית אוגוסט 1987, התקבל לסיירת 'גבעתי'. הוא החל מסלולו כלוחם ובלט בין חבריו בחיוכו, בנדיבותו ובעזרה לחבריו.
ביום כ"ח בניסן תשמ"ח (14.4.1988), באזור בית גוברין, נפל יוסי בעת מילוי תפקידו והובא למנוחת-עולמים בבית-העלמין הצבאי באופקים. השאיר אחריו הורים, ארבע אחיות - תמי, מרים, בת-שבע וליאת ושלושה אחים - אבי, אילן וצביקה.
משפחתו מספרת- זה היה מאכל פשוט שהיו אוכלים באמצע השבוע .הוא אהב אותו מאד
יוסף (יוסי) בוחבוט ז״ל
לקריאת הסיפור של
מצרכים
דג נא חתוך- עדיפות לזנבות קרפיון כמו שיוסי ז"ל אהב
פלפל אדום חריף
כף וחצי פפריקה אדומה בשמן
שמן
כוסברה
שום
גמבה אדומה
אבקת מרק עוף פרווה
פלפל לבן
פפריקה אדומה
אופן הכנה
בקערה עמוקה נשים את הפפריקה, נוסיף שמן ונערבב היטב, נניח בצד.
בינתיים נחתוך את הגמבה, השום, הכוסברה, הפלפל האדום ונסדר היטב בסיר רחב. נטגן קלות, נוסיף מרק עוף, פלפל לבן, פפריקה אדומה, מלח, כורכום.
נוסיף את הדג, מעל קצת מים ונביא לרתיחה.
כשהתבשיל טיפה מתאדה נוסיף את השמן עם הפפריקה שהנחנו בצד.
נבשל כ-3 דקות נוספות, ומעל נוסיף חופן כוסברה ובתיאבון.