בשרי
עמיחי איטקיס ז"ל
רב-סרן עמיחי איטקיס נפל כטייס בפעילות מבצעית ביום ד' בכסלו תשע"א (10.11.2010).
בן 28 היה בנופלו.
הוא הובא למנוחות בבית העלמין הצבאי בכפר סבא.
עמיחי השאיר אחריו הורים, אחות קטנה ובת-זוג.
אמו מספרת שזו הייתה אחת המנות האהובות עליו ועל אחיו ברק ז"ל.

מצרכים
3 פלפלים ירוקים כהים
חצי קילו בשר בקר טחון
1 בצל גדול
1 קופסת שימורים שעועית ברוטב עגבניות
1 קופסא קטנה של רסק עגבניות או עגבניות מרוסקות
4 כפות שמן זית
4 שיני שום קצוצות
1 פלפ ל ירוק חריף
מעט מלח
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית כמון

אופן הכנה
מחממים את השמן בסיר כבד
חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומאדים בשמן
מוסיפים את השום הקצוץ והבשר ומפוררים אותו תוך כדי האידוי
חותכים את הפלפל הירוק לקוביות ומוסיפים לסיר
ממשי כים לאדות כ 10 דקות
מוסיפים שעועית ומעט פלפל ירוק חריף חתוך לקוביות קטנות
מוסיפים את הרסק עגבניות מהול בחצי כוס מים
מוסיפים מלח, פפריקה וכורכום
מבשלים על אש קטנה, שעה ורבע
טועמים ומתקנים לפי הטעם
לקריאת הסיפור המלא של