top of page
עלי גפן וקישואים ממולאים
מצרכים
3 כוסות אורז
חצי קילו בשר טחון
תבלינים =מלח, פלפל שחור טחון , קינמון ובהאר. בכמויות קטנות
עלי גפן
קישואים
עגבניות טריות
אופן הכנה
שוטפים את הקישואים ומרוקנים אותם.
מרתיחים מים , משרים את עלי הגפן לכמה שניות עד שיהיו רכים
משרים את האורז, שוטפים ומסננים אותו, מוסיפים בשר טחון, מלח ותבלינים לפי הצורך ומערבבים.
שמים את המרכיבים בתוך עלי הגפן ומגלגלים אותם
ממלאים את הקישואים ומסדרים בסיר.
בתחתית הסיר שמים צלעות כבש, עגבניות ומעליהם מסדרים את עלי הגפן והקישואים. מכסים במים ומבשלים.
bottom of page