top of page
מצרכים
חצי כוס מים
2 כפות גדושות של צ'ואו (עיסת תבלינים חריפה - אתיופית)
2 קילו כבש חתוך לקוביות של 2 ס"מ - מומלץ להוסיף צלעות
¼ כפית מלח
½ כפית קמם (תערובת תבלינים אתיופית)
אופן הכנה
לוקחים סיר רחב ועמוק ומרתיחים בתוכו חצי כוס מים. מוסיפים 2 כפות גדושות של צ'או מערבבים ומביאים לרתיחה (פותחים את הצ'או). מוסיפים את הבשר מערבבים ומבשלים כשעה (מוסיפים מיד במידת הצורך). בסיום ההכנה מוסיפים ¼ כפית מלח ו- ½ כפית קמם.
מומלץ להגיש את המנה בתוספת אינג'רה, עשויה מטף.
bottom of page