השניצלים של אמא

רון קוקיא ז"ל
לקריאת הסיפור של 
רון קוקיא ז"ל

רון נפל ביום י״ג בכסלו תשע״ח (30.11.2017) בפיגוע חבלני.

רון הובא למנוחות בבית העלמין הצבאי בקרית שאול.

בן  19 בנופלו.
רון הותיר אחריו הורים ושלושה אחים.


רון היה נוהג להשען על דלפק המטבח ולהמתין  עד שאמא תוציא את השניצל מהאש כדי לאכול אותו בעודו חם.

מצרכים

חזה עוף מפולט

2 ביצים

2 כפות חרדל

בקבוק שמן

פירורי לחם רגילים או מטובלים עם סומסום

מלח

פלפל שחור

אבקת צ'ילי או צילי קרוס - לפי הטעם

אופן הכנה

מערבבים את החרדל עם הבייצים

מוסיפים מעט מלח, פלפל שחור ,אם רוצים פיקנטי אז גם את הצ'ילי

מערבבים את הבלילה

לוקחים מחבת או סיר טיגון ממלאים בשמן

מכינים את הפירורי לחם בצלחת

טובלים רצועת חזה עוף עם בלילה , ולאחר מכן בצלחת הפירורים

מטגנים.