top of page
logo_edited.png

(טריה (מאכל ספגטי עם קינמון

בשרי

שלמה ערמן ז״ל

בן אסתר ואברהם, נולד ביום י"ג בשבט תשי"ג (29.1.1953) בחיפה.

בן בכור במשפחה של ארבעה אחים.

שלמה התגייס באוגוסט 1971 לחיל השיריון, ושרת כמפקד טנקים.

ביום י"ב בתשרי תשל"ד (8.10.1973) נהרג ערמן מאש כוחותינו, בעת מלחמת יום הכיפורים.

שלמה ערמן ז״ל

מצרכים

עוף אחד

מים

מלח

פלפל

קינמון

500 גרם ספגטי דק אפשר גם חצי דק חצי עבה רצוי דק

4 כפות שמן

3 כפות מים

(טריה (מאכל ספגטי עם קינמון

אופן הכנה

מבשלים את העוף במים מתבלים במלח ופלפל שחור

מבשלים את הפסטה מוסיפים מלח פלפל וקינמון לפי טעם ומערבבים

מניחים בתחתית סיר רחב שמן ופרוסות תפוחי אדמה לא עבות מידי שיכסו את כל התחתית מעליהם מניחים את הספגטי המטובל ואת חתיכות העוף בי הספגטי מוסיפים מעט מים מבבשלים על אש קטנה 10 דקות ומעבירים לפלטת שבת ל 5 עד 6 שעות

לפני ההגשה הופכים את הסיר על צלחת גדולה כך שתתקבל עוגה החלק התחתון של הטריה

לקריאת הסיפור המלא של

bottom of page