בשרי
אליעזר אלבז ז"ל
אליעזר נולד ביום ו' בטבת תשכ"ט (17.12.1958) בנהריה, בן ליוסף ורינה.
היה יפה תואר, למד והתחנך בפנימיה הצבאית בחיפה.
התגייס לחיל רגלים צנחנים ולאחר מכן עבר קורס מכים וקורס קצינים.
ביום י"ג באדר תשל"ט (11.3.1979) נפל אליעזר בתאונה בעת מילוי תפקידו.
הותיר אחריו הורים, אח ואחות.
אחותו מספרת: אלי מאד אהב את המנה הזו
מאז לכתו אמא שלנו לא היתה מסוגלת לבשל וזה עצוב.

מצרכים
800 גרם בשר גולש קוביות
3 חצילים קלופים (קוביות)
5-8 עגבניות קלופות (קוביות)
10 שיני שום פרוסות
3 כפות רסק עגבניות
1 כף פפריקה מתוקה
1/4 כפית פפריקה חריפה לא חובה
1/4 כפית פלפל לבן/שחור
1 כף מרק בטעם עוף
1/2 כפית מלח
4-5 כפות שמן

אופן הכנה
לבשל את קוביות הבשר בסיר מים עם קצת שמן ופלפל למשך שעה.
בסיר נטגן שום, בשר לאחר בישול, חצילים, עגבניות. נוסיף את רסק העגבניות והתבלינים ונערבב.
בישול על אש גבוהה עד רתיחה, להנמיך את האש ולהמשיך בבישול עד שכל התבשיל הופך להיות במרקם ריבתי.
לקריאת הסיפור המלא של