בשרי
עמית להב ז״ל
עמית נולדה בכ"ה באלול תש"ס, 25/9/2000.
הבת הבכורה במשפחה, אחות לאורי וליהלי.
עמית הייתה אדם של אתגרים והרפתקאות - צוללנית, גולשת ורוכבת סוסים.
מעל לכל, המוזיקה הייתה התשוקה הגדולה בחייה.
היא אהבה מוזיקה על כל גווניה אשר ליוותה והעשירה את פסקול חייה, ובכך הפכה לחלק בלתי נפרד מאישיותה.
עמית בילתה במסיבת הנובה ונרצחה עם פרוץ מלחמת חרבות ברזל בשבת כ"ב בתשרי, 7 באוקטובר 2023.
בת 23 בנופלה.
אמה מספרת: ״עמית לא היתה אכלנית גדולה אבל אהבה מאוד בשר ובמיוחד סטייקים.
ליום הולדתה ה- 23 חבריה ערכו לה מסיבה ובמקום עוגה הכינו לה ערימת סטייקים ועליה נר וזיקוקים.
בארוחות משפחתיות הקפדנו על ארוחות בשריות ועמית אהבה מאוד את הפאי רועים״

מצרכים
1 קג׳ בשר טחון
1 רסק עגבניות
בצל בינוני
1 כף קמח
2/3 כוס מים
מלח
פפריקה מתוקה
פירה מ- 8-10 תפו״א

אופן הכנה
לטגן בצל, להוסיף בשר עד השחמה.
לפזר כף קמח ולבחוש היטב עד שהקמח מתמזג עם הבשר.
להוסיף 2/3 מים, את הרסק והתבלינים ולהשאיר על האש אחרי רתיחה עוד כ- 5 דקות.
בנפרד מכינים פירה מ- 8-10 תפו״א. מתבלים במלח ושמן.
את הבשר יוצקים לתבנית משומנת ומעל הפירה.
להכניס לכשעה על טמפרטורה בינונית עד להשחמה של הפירה לגוון חום.
לקריאת הסיפור המלא של

