בשרי
רועי טל ז״ל
רועי נולד ביום כ"ו בסיוון תשס"ד (15.6.2004) בכפר יהושע.
ילד שלישי לסמדר ועמי, אח של מאיה, דריה והתאומים יהלי ויובל.
רועי לקח את החיים בקלות, לא התלונן ותמיד היה חושב קודם כל על אחרים.
הוא אהב טבע וטיולי אקסטרים, אהב לצלם וידע לראות את היופי שבעולם מאחורי עדשת המצלמה או רחפן הצילום.
רועי שירת כלוחם בגדוד "דוכיפת" בחטיבת "כפיר" של חיל הרגלים.
במהלך הלחימה במחנה הפליטים בני סוהילה בחאן יונס, הסתער ראשון בגבורה ונקלע עם מפקד הכיתה שלו לקרב פנים מול פנים עם מחבל שארב להם בחדר חשוך בתוך בית.
רועי נפגע מירי המחבל, פונה לטיפול בטנק, אך ניסיונות ההחייאה כשלו.
רועי טל נפל בקרב ביום כ"ז בטבת תשפ"ד, 8.1.2024.
בן תשע-עשרה בנופלו.
משפחתו מספרת: ״רועיקי אהב אוכל פשוט ועל משה בתיבה הוא עף במיוחד. גם בחיים התנהל בפשטות וזרימה. רועיקי לא דגל באוכל בריא ובפרט לא יכל לגעת בעגבניות, אז לזיכרו המתכון המושחת שהוא היה מחסל בשניות״

מצרכים
חבילת בצק עלים מופשר
400 גרם נקניקיות
ביצה אחת
שומשום

אופן הכנה
מחממים תנור ל180 מעלות.
מגלגלים את הנקניקיות בתוך בצק העלים עד שמכוסות, חותכים את שארית הבצק וממשיכים עד שכל הנקניקיות עטופות. מניחים את הנקניקיות העטופות על מגש שעליו נייר אפייה. מברישים בביצה ומפזרים שומשום. מכניסים לתנור ל30-35 דקות עד שהבצק משחים.
לקריאת הסיפור המלא של

