בשרי
איתי בוטון ז״ל
איתי הוא בן בכור במשפחתו.
ילד צנוע ובולט בשלוותו וטוב לבו,
אף פעם לא דיבר רע על אף אחד ואהב את הזולת,
ילד מוצלח, חכם עם חוש הומור ציני ואהוב על הבריות,
אהבתו הגדולה ביותר הייתה לכדורגל.
איתי חלם לטייל בדרום אמריקה ולהשקיע בנדל"ן שם ולהמשיך ללמוד לנגן בגיטרה.
איתי שירת בגבעתי בגדוד שקד, נפל בקרב ברצועת עזה בדרג' תופח
בתאריך ט"ו בטבת תשפ"ד (26.12.2023)
בן 20 בנופלו
אמו של איתי משתפת: ״איתי אהב מאד אוכל ביתי וכל פעם לפני יציאה הביתה היה מבקש שאכין לו פלפל ממולא, זה נתן לו הרגשה של בית״

מצרכים
10 פלפלים אדומים בינוניים
למילוי:
1/2 קג בשר טחון (אמו של איתי ממליצה מסוג בקר)
3 כוסות אורז
1 בצל
1/2 צרור פטרוזיליה
1/2 צרור כוסברה
פלפל שחור
מלח
כמון
פפריקה מתוקה
אפשר להוסיף כורכום- הנ"ל צובעים את המילוי יפה שלא יראה חיוור
3 כפות שמן
לרוטב:
קופסא קטנה של רכז עגבניות 28%.
3 כפות שמן
פפריקה מתוקה
כמון
פלפל שחור
מלח

אופן הכנה
חותכים את ראשי הפלפלים ומרוקנים (משפחתו של איתי נוהגת לנשנש אותם).
קוצצים דק את העשבים+בצל.
מוסיפים לעשבים את הבשר, שמן, אורז ותבלינים. מערבבים וממלאים את הפלפלים.
חשוב מאד לא לדחוס את המילוי, שישאר אוורירי.
בקערה מערבבים מים רותחים עם התבלינים, רכז ושמן.
מסדרים את הפלפלים בשכבה אחת צפופה בסיר סוטאז'.
שופכים מעל את הרוטב עד לכיסוי הפלפלים.
מכסים את הסיר ומרתיחים.
לאחר רתיחה להנמיך את האש ולהמשיך לבשל כשעה עד לריכוך הפלפלים, מדי פעם שופכים עם כף מהרוטב לתוך הפלפלים.
- לא לכסות את הפלפלים עם הראשים.
- למלא את הפלפלים 3/4 גובה כדי להשאיר מקום לאורז להתנפח.
לקריאת הסיפור המלא של