פרווה
רז בוקובזה ז״ל
רז, בנם של ריקי ועמוס אח של אופק ונעם.
גדל במושב בית נחמיה, היה טבח במקצועו אהב סוסים ומסיבות.
רז היה בחור יפה תואר. חרוץ. מצחיק. כשסביבו תמיד הרבה חברים ועם כריזמה מטורפת.
רז טייל בדרום אמריקה 8 חודשים, עבד בצרפת במלון כשר במשך חודש.
במהלך אותו החודש, המשפחה של רז הפתיעה אותו בצרפת.
ב7.10 רז נסע עם חבריו לנובה רוני פולבנוב ושקד חבני זכרונם לברכה.
כשהחלו האזעקות הם נסעו לכיוון רעים, רוני ושקד נרצחו ברכב והמחבלים הורידו את רז פצוע מהרכב והעלו אותו לטנדר עם הרש גולדברג-פולין זכרו לברכה שנרצח בשבי החמאס ועם אליה כהן.
כשהם הסתובבו לכיוון עזה רז באומץ מטורף קפץ מהטנדר. ונורה למוות.
רז נרצח בכ"ב בתשרי תשפ"ד, 7/10/2023, סמוך לקיבוץ רעים.
אמו מספרת: ״רז היה אוכל כל. שישי בערב את הדגים של אמא ובכל פעם שהוא אכל את הדג הוא היה אומר "אמא איזה טעיםםם. אין על הדגים שלך אבל פעם הבאה תעשי יותר חריף. כל השבוע היה מחכה לשישי בערב לאכול אותם״

מצרכים
תפוח אדמה גדול פרוס דק
2 חבילות כוסברה
פלפלים חריפים לפי הטעם (רז אהב כמה שיותר)
10 שיני שום
2 פלפלים אדומים
לימון כבוש או חצי לימון חתוך דק
כף שאטה גרוס
כפית מלח גס
כפית פלפל שחור גרוס
כוס שמן זית
כף פפריקה מתוקה
כף פפריקה חריפה
כף אריסה
2 דגי בורי חתוכים לסטייקים

אופן הכנה
ממליחים את הדג, שמים את הדג בקערה עם הרבה מים ו4 כפות חומץ ושמים בצד
בסיר גדול מניחים פרוסות תפוחי אדמה
מעל התפוחי אדמה מניחים ח בילה וחצי כוסברה קצוצה, פלפל חריף פרוס, שום, פלפל אדום פרוס ולימון.מעל מפזרים שאטה, מלח גס ופלפל שחור ומניחים על הגז עם רבע כוס מים. מכסים לרבע שעה.
מוסיפים את הדג לסיר ומבשלים עד שהדג משנה את צבעו ללבן.
מפזרים מעל חצי חבילה כוסברה קצוצה
מערבבים שמן זית עם פפריקה חריפה ומתוקה ועם אריסה, ושופכים מעל הדגים.
מכסים ומבשלים לעוד רבע שעה.
לקריאת הסיפור המלא של