top of page
פרווה
שמעון דוד ז''ל
שמעון נפל ביום כ"ח בסיוון תשמ"ג (9.6.1983), בעת מילוי תפקידו במלחמת שלום הגליל.
הוא הובא למנוחת-עולמים בבית-העלמין הצבאי בבאר-שבע.
הוא השאיר אחריו אם, ארבע אחיות ואח.

מצרכים
לבצק:
קילו קמח
⅔ כוס שמן
½ כוס שומשום
2 כפות סוכר
½ כף מלח
2 ביצים
מעט חומץ
מים (בהתאם לצורך)
למלית:
½ ק"ג עדשים - להשרות במים, לסנן ולייבש.
3 כוסות מים
3 כוסות סוכר
מעט מלח (בהתאם לטעם)
½ ק"ג קוקוס
2-3 כוסות בוטנים קלויים טחונים גס
מעט הל (למעוניינים)
מעט חומץ

אופן הכנה
למלית-
להרתיח את המים יחד עם כוסות הסוכר, מעט מלח וחומץ
להוסיף את העדשים, הקוקוס והבוטנים
מתבלים בהל (למעוניינים) ושמים על אש בינונית עד שהמלית נהיית סמיכה.
להכנת האד'ה-
לערבב את כל החומרים וללוש בצק חלק,
יוצרים עיגולים קטנים מרדדים כל עיגול ומניחים מלית באמצע העיגול,
סוגרים ומטגנים בשמן עמוק.
לקריאת הסיפור המלא של
bottom of page