top of page
logo_edited.png

צ'יפס ושניצל

בשרי

אבנר עמית בנעים ז''ל

עמית נפל בעת שירותו ביום כ"ב בחשוון תשס"ט (20.11.2008). 

עמית היה בן 20 בנפלו. 

הוא הובא למנוחות בבית העלמין הצבאי בבאר שבע. 

הותיר הורים, שני אחים ושלוש אחיות.

אבנר עמית בנעים ז''ל

מצרכים

לשניצל:

חצי קילו חזה עוף

קמח

פירורי לחם

שמן

1 ביצה

כף חרדל

מלח (לפי הטעם)

מעט פלפל שחור


לצ'יפס:

תפוחי אדמה חתוכים / חבילת צי'פס קפוא

צ'יפס ושניצל

אופן הכנה

לשניצל:

  1. לטרוף את הבלילה עם כל המצרכים, לטבול את החזה עוף בקמח ולאחר מכן

  2. בבלילה.

  3. אחרי שטבלנו את החזה עוף בבלילה נטבול אותו בשמן עמוק חם במחבת (יש

  4. לחכות שהשמן יהיה חם כמובן) עד לקבלת צבע זהוב.

בו זמנית, לצ'יפס:

  1. יש להרתיח סיר עם שמן עמוק, 

  2. לאחר שהשמן מתחמם להכניס את התפו"א/הציפס הקנוי ולחכות עד לקבלת צבע זהוב.

לקריאת הסיפור המלא של

bottom of page