top of page
מצרכים
400 גרם בצק עלים מרודד
1 מיכל (250 ג') שמנת מתוקה/ קצפת צמחית
1 כוס (240 מ"ל) חלב/ חלב קוקוס
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 ג')
לקישוט: אבקת סוכר
אופן הכנה
מחממים תנור ל180 מעלות.
פורשים את בצק העלים על משטח עבודה, מרדדים דק ומחלקים ל-3 מלבנים שווים.
מניחים את הבצקים בתבנית מרופדת בנייר אפיה, מחוררים בעזרת מזלג את הבצק במספר מקומות שונים ואופים במשך 40 דקות עד להזהבה ולאפיה מלאה. מוציאים ומצננים.
הפעל טיימר (40 דק’)
מקציפים שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה.
מניחים על מגש עלה של בצק עלים אפוי.
מעליו מורחים מחצית מכמות הקרם.
מניחים מעל עלה נוסף ולוחצים מעט.
מורחים את המחצית השנייה של הקרם וסוגרים מעל עם עלה נוסף.
מפזרים מלמעלה אבקת סוכר
bottom of page