top of page
מצרכים
לעוגה:
2 כוסות סולת
2 כוסות קמח
2 כוסות קוקוס
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס שמן
5 ביצים
1.5 כוסות סוכר
לסירופ:
כוס סוכר
כוס מים
אופן הכנה
מקציפים חלבונים עם סוכר לקצף יציב, מוסיפים באיטיות לאחר מכן את החלמונים עד כדיי הטמעה. לאחר מכן מוסיפים בהדרגה את ייתר המצרכים עד עיסה חלקה.
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות 45 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.
לסירופ:
בסיר קטן מביאים לרתיחה את הכוס מים עם הכוס סוכר עד שהסוכר נמס , כאשר העוגה מוכנה ועדיין חמה יוצקים מעל את הסירופ.
bottom of page