top of page
מצרכים
לעוגה:
200 ג חמאה
2 כוסות סוכר
גביע שמנת חמוצה/יוגורט
רבע כפית מלח
2 כפיות נס קפה בכוס מים חמים (לערבב כמובן)
3 כפות קקאו
3 כפות שוקולית
2 ביצים
2 כפיות אבקת אפייה
2 כפיות תמצית וניל
3 כוסות קמח תופח
ציפוי לעוגה –
50 גרם חמאה
חצי כוס סוכר,
2 כפות קקאו,
2 כפות שוקולית,
3 כפות חלב
חבילת שוקולד פרה
אופן הכנה
אופן הכנת העוגה:
- לערבב יחד את כל החומרים חוץ מהקמח במעבד מזון, למשך דקה.
- להוסיף בהדרגה את הקמח.
- לשמן תבנית בגודל 28 ולהעביר את העיסה לתבנית.
- לאפות בתנור בחום 180 מעלות כ45 דקות.
- אחרי שמוציאים מהתנור לתת להתקרר מספר דק ואז לשים מעל את ציפוי השוקולד.
אופן הכנת ציפוי השוקולד:
- מערבבים היטב עד שהכל נמס
- ואז מוסיפים חבילת שוקולד פרה.
- לפזר על העוגה בעודה חמה.
bottom of page