top of page

עוגת הקרמבו של שי

שי ארווס ז״ל

Empower
Growth

לחצו כאן

שי היה אדם טהור שכולו לב. חברותי אשר תמיד היה מוקף בסביבה טובה ואוהבת.

שי עסק המון בתרומות ועזרה לאחר. הוא היה מתנדב עם ניצולי שואה, ילדים עם מוגבלויות, היה מכין מארזי מזון לאנשים חסרי יכולת והייתה לו אהבה גדולה למולדת ועוד אין סוף סיפורי גבורה וחסד.

לשי הייתה אהבה גדולה לבעלי חיים ולאפייה והחלום של שי היה להיות קונדיטור מצליח.

שי היה חייל בחטיבת גבעתי בגדוד צבר ונפל ב31.10 באסון הנמר יחד עם עוד 10 חיילים בצפון רצועת עזה.

בן 20 במותו. הותיר אחריו הורים, ארבעה אחים ובת זוג.


עוגת הקרמבו הייתה העוגה האהובה על שי, הוא הכין אותה המון פעמים. זו הייתה העוגה הראשונה שהכין מהרגע שנכנס לתחום הקונדטוריה והאפייה.

שי היה נוהג לקשט את העודה עם תותים.

לקריאת הסיפור של
שי ארווס ז״ל

מצרכים

לבלילה:

כוס שמנת מתוקה חלבי או פרווה

כוס שוקולית

כוס סוכר

כוס שמן

סוכר וניל

כוס קמח תופח

4 ביצים

לקרם:

2 מיכלים שמנת מתוקה

חבילה אינסטנט פודינג וניל

כוס חלב

חצי כוס מים חמים

לציפוי:

מיכל שמנת מתוקה

200 גרם שוקולד מריר או חלב

תותים

אופן הכנה

הכנת העוגה:

לחמם תנור על 180 מעלות

לערבב את כל המצרכים יחד

לאפות את העוגה, ולבדוק עם קיסם שהיא מוכנה.

לקרר את העוגה.


הכנת הקרם:

לערבב במיקסר את המצרכים עד קבלת מרקם קשיח.

לשפוך חצי כוס מים חמים על העוגה.

להמתין מספר דקות ולאחר מכן למרוח מעל העוגה את הקרם.

הכנת הציפוי

להמיס במיקרו במשך דקה וחצי את השמנת והשוקולד, לערבב יחד.

לשפוך על העוגה.

bottom of page