top of page
מצרכים
לבצק:
½ חבילת חמאה או מרגרינה
½ כוס סוכר
4 חלמונים
2 כוסות קמח תופח
½ כוס חלב
למלית:
1 ק"ג גבינה לבנה 5%
¼ כוס סוכר
2 חלמונים
שקית סוכר וניל
2 כפות קמח תופח
מעט חלב (2 כפות)
אופן הכנה
מערבבים את כל מרכיבי הבצק ומשטחים בתבנית משומנת.
לאחר מכן מערבבים את כל מרכיבי המלית ושמים על גבי הבצק.
אופים בחום של כ180 מעלות עד שהמלית מזהיבה מלמעלה.
את ששת החלבונים הנותרים מן הביצים מקציפים עם 2\1 כוס סוכר ו2 כפות אינסטנט פודינג וניתן לזלפם מעל העוגה
bottom of page