top of page
מצרכים
לעוגה:
4 ביצים מופרדות
1 ועוד ¼ כוסות סוכר
גביע שמנת חמוצה
500 גרם גבינה לבנה 9%
4 כפות קורנפלור
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
לקרם:
מיכל אחד של שמנת מתוקה
כף סוכר
כף קפה נמס( לא מגורען)
אופן הכנה
להכנת העוגה:
מחממים תנור ל-175°
מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה כוס סוכר אחת.
ממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב.
מקציפים בנפרד את החלמונים עם ¼ כוס סוכר עד לקבלת קצף בהיר.
מוסיפים לחלמונים את השמנת חמוצה, גבינה, קורנפלור ופודינג וניל-
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים לתערובת הגבינה את קצף החלבונים בתנועת קיפול.
יוצקים לתבנית אפיה משומנת ואופים כ-50-60 דקות- עד שהעוגה מזהיבה.
מוציאים מהתנור ומצננים היטב.
להכנת הקרם:
מקציפים את השמנת מתוקה עם סוכר וקפה - עד שנוצר קרם.
מורחים בתנועות עגולות על העוגה.
bottom of page