top of page
מצרכים
(מספיק לכ-40 עוגיות)
לבצק-
קילו קמח
אבקת אפיה
חצי כוס סוכר
3 חבילות מחמאה
למילוי-
קופסת ממרח תמרים
חבילת תמרים בווקאום
100 גרם אגוזי מלך קצוצים
כפית קינמון
אבקת סוכר לקישוט
אופן הכנה
מערבבים את כל מצרכי הבצק ונותנים לו לנוח.
מערבבים את מצרכי המילוי
מרדדים את הבצק דק, מורחים את המילוי ומגלגלים
חותכים לחתיכות, מסדרים בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות, עד שמשחים קלות. מוציאים את העוגיות, ולאחר שקצת מתקררות מפזרים אבקת סוכר לקישוט
bottom of page