top of page

הבוואריה של רון

רון שמר ז״ל

Empower
Growth

לחצו כאן

רון אהב לטייל בעולם, לבלות עם החברים, לגלוש בים ולשחק פוצ'יבולי. 

הוא אהב כלבים, ובמיוחד את כלב הפיטבול של המשפחה, טייסון.

כבר בגיל 17 היה שגריר צעיר וייצג את ישראל באום.

אחרי שירותו הצבאי הוא הדריך נוער יהודי בקאמפ פרלמן שבפנסילבניה ומשם התחיל את הטיול הגדול.

רון הגיע לחגוג בפסטיבל נובה. כשהחלו האזעקות בחר להישאר ולחפש את חבריו שהגיעו איתו למסיבה.

רון ברח למיגונית בצומת גמא. מחבלים זרקו 3 רימונים לתוך המיגונית ופצעו את כולם. תחילה המשפחה הבינה מחבר ששרד כי חטפו את רון.

רון לכאורה היה חטוף וגופתו נמצאה כשבוע אחרי, כ-50 מטר אחרי המיגונית שממנה ניסו לחטוף אותו.

רון בחר להציל את חבריו ואחרים ובכך קיפח את חייו

בן 23 במותו.


הבוואריה של רון היא הקינוח המועדף עליו. רון תמיד ביקש לשבתות / חגים את הבוואריה.

תמיד כשרון חזר מחו"ל הוא היה מבקש מאמו סיגל שתכין לו את הבוואריה.

כשהיו אירועים של החברה שלו, הוא היה מנדב את אמו סיגל להכין לו בוואריה.

אמו מספרת: ״הכי הזוי זה שהבוואריה לא היתה מספיקה להיות יותר מדי זמן במקרר. ברגע שהיתה מוכנה, היא היתה פשוט מתחסלת״

לקריאת הסיפור של
רון שמר ז״ל

מצרכים

2 ביצים שלמות

6 כפות סוכר

2 כוסות חלב

1 שקית ג'לטין (14 גרם)

2 שמנת מתוקה

1כף סוכר

פתיבר

סירופ שוקולד

אופן הכנה

מומלץ להכין את כל הסעיפים במקביל:

1. להקציף 2 ביצים עם 6 כפות סוכר עד קצף יציב.

2. להמיס שקית ג'לטין עם 3 כוסות חלב על הגז עד הרתחה ואז צינון - יש לבחוש כל הזמן למנוע היווצרות גושים.

3. להקציף שמנת מתוקה עם כף סוכר עד קבלת קרם יציב וחלק.

4. להוסיף את הבלילה עם החלב והג'לטין לקצף עם הביצים והסוכר.

5. להוסיף גם את הקרם שמנת לבלילה.

6. לטבול פתי בר בחלב ולסדר בתבנית.

7. לצקת את הבלילה על הפתי בר ולהכניס למקרר למשך הלילה.

8. כאשר הבוואריה מוכנה, לפזר עליה פתיבר מגורד וסירופ שוקולד.

bottom of page