top of page
אופן הכנה
הכנת המצרכים לפני הרכבת הלזניה:
מערבבים בקערה אחת: קוטג', ביצים, טבעות זיתים, פטרוזיליה וקצת פסטו.
מערבבים בקערה נפרדת: רסק עגבניות, מים באותו נפח של רסק העגבניות ואורגנו.
הרכבת הלזניה:
מסדרים בתבנית מלבנית סטנדרטית שכבת דפי לאזניה, מעליה שכבה מחצי כמות קערת הקוטג', מעליה שכבה מחצי כמות קערת רסק העגבניות ומעל שכבה נדיבה של גבנ"צ.
חוזרים על כל האמור שוב – דפי לאזניה, קוטג' , רסק עגבניות וגבנ"צ.
אופים בחום בינוני (180 מעלות) בערך 30-35 דקות.
bottom of page