top of page
אופן הכנה
-
מפשירים עלי מלוואח לפי הצורך.
-
מחלקים בחיתוך את עלה המלוואח למשולשים (כמו בחלוקת פיצה).
-
על כל משולשון מורחים שכבה מטפנד הזיתים.
-
בצד הרחב של המשולשון מניחים כחצי כפית מגבינת הפרומעז.
-
מגלגלים מן הצד הרחב לכיוון הקצה את המשולשון ומניחים בתבנית אפיה שמרופדת בנייר אפייה.
-
את המשולשים המוכנים מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום מעל.
-
אופים ב 180 מעלות עד שהבורקסים שחומים.
לזכרו של סמ"ר בניה נפתלי רובל ז"ל
bottom of page