אטריות עם גבינה
בר רהב ז''ל
בר נפל בקרב במבצע "צוק איתן" ביום שבת כ"א בתמוז תשע"ד (19.7.2014).
בר היה בן 21 בנפלו.
בר הובא למנוחות בחלקה הצבאית בבית העלמין בקריית טבעון, סמוך ליישוב מגוריו.
הותיר אחריו הורים, שני אחים ואחות.
נעמה אמו של בר מספרת על המאכלים שאהב:
כשעדן כתבה וביקשה מתכון של מאכל אהוב , זה נשמע לי ברגע הראשון כל כך קל.... מה בר אוהב לאכול? – בשר.... ועוד בשר.... ועוד קצת....
אבל להגיד שזה מה שבר אהב לאכול זה כל כך לא מדוייק , כי בר אהב לאכול וזהו זה.... המון והכל....
כשבר התגייס נהגתי להתבדח ולומר שהוצאות המשפחה על אוכל קטנו משמעותית , כשבר נהרג הרגשנו ירידה נוספת בקניות....
בר אהב מאכלים של בית.
לקריאת הסיפור של
בר רהב ז''ל
אופן הכנה
מרתיחים מים בסיר גדול עם כפית מלח, כשהמים רותחים מוסיפים חבילת פסטה, מבשלים לפי ההוראות שעל האריזה עד לריכוך של הפסטה, מערבבים מדי פעם.
מסננים ושטפים את הפסטה במים קרים.
מחזירים לסיר ומוסיפים 30 גרם מרגרינה, בערך 250 גרם גבינה צהובה מגורדת ומערבבים היטב עד להמסה של המרגרינה והגבינה
ניתן לשדרג את המנה אם מוסיפים פטריות, שמנת לבישול וקצת פלפל לבן