top of page

אטריות עם גבינה

בר רהב ז''ל

בר נפל בקרב במבצע "צוק איתן" ביום שבת כ"א בתמוז תשע"ד (19.7.2014).

בר היה בן 21 בנפלו.

בר הובא למנוחות בחלקה הצבאית בבית העלמין בקריית טבעון, סמוך ליישוב מגוריו.

הותיר אחריו הורים, שני אחים ואחות.

נעמה אמו של בר מספרת על המאכלים שאהב:

כשעדן כתבה וביקשה מתכון של מאכל אהוב , זה נשמע לי ברגע הראשון כל כך קל.... מה בר אוהב לאכול? – בשר.... ועוד בשר.... ועוד קצת....

אבל להגיד שזה מה שבר אהב לאכול זה כל כך לא מדוייק , כי בר אהב לאכול וזהו זה.... המון והכל....

כשבר התגייס נהגתי להתבדח ולומר שהוצאות המשפחה על אוכל קטנו משמעותית , כשבר נהרג הרגשנו ירידה נוספת בקניות....

בר אהב מאכלים של בית.

לקריאת הסיפור של
בר רהב ז''ל
  • Facebook
  • Instagram

מצרכים

חבילת פסטה

כפית מלח

30 גרם מרגרינה

250 גרם גבינה צהובה מגורדת

שמנת לבישול

פטריות

פלפל לבן לתיבול

אופן הכנה

מרתיחים מים בסיר גדול עם כפית מלח, כשהמים רותחים מוסיפים חבילת פסטה, מבשלים לפי ההוראות שעל האריזה עד לריכוך של הפסטה, מערבבים מדי פעם.

 מסננים ושטפים את הפסטה במים קרים.

 מחזירים לסיר ומוסיפים 30 גרם מרגרינה, בערך 250 גרם גבינה צהובה מגורדת ומערבבים היטב עד להמסה של המרגרינה והגבינה


ניתן לשדרג את המנה אם מוסיפים פטריות, שמנת לבישול וקצת פלפל לבן

bottom of page