top of page
מצרכים
לבצק:
קילו קמח
⅔ כוס שמן
½ כוס שומשום
2 כפות סוכר
½ כף מלח
2 ביצים
מעט חומץ
מים (בהתאם לצורך)
למלית:
½ ק"ג עדשים - להשרות במים, לסנן ולייבש.
3 כוסות מים
3 כוסות סוכר
מעט מלח (בהתאם לטעם)
½ ק"ג קוקוס
2-3 כוסות בוטנים קלויים טחונים גס
מעט הל (למעוניינים)
מעט חומץ
אופן הכנה
למלית-
להרתיח את המים יחד עם כוסות הסוכר, מעט מלח וחומץ
להוסיף את העדשים, הקוקוס והבוטנים
מתבלים בהל (למעוניינים) ושמים על אש בינונית עד שהמלית נהיית סמיכה.
להכנת האד'ה-
לערבב את כל החומרים וללוש בצק חלק,
יוצרים עיגולים קטנים מרדדים כל עיגול ומניחים מלית באמצע העיגול,
סוגרים ומטגנים בשמן עמוק.
bottom of page