top of page

ממולאים

רחמים רמי קמחי ז״ל

Empower
Growth

רמי קמחי, נולד בתאריך 14-9-1944 בעיר שומן שבבולגריה, בנם השלישי של זפירה ויעקב קמחי ז"ל. אח ליוסף, משה וניסים.

עלו לארץ בשנת 1948 וגרו ביהוד.

ביום שלישי 7/5/2002 רמי נהרג בפיגוע במהלך אינתיפאדת אל-אקצה.

המשפחה מספרת שרמי אהב את כל המאכלים ששרה אשתו הכינה, אותם למדה מאימו, ובמיוחד את הממולאים.

בחגים ובשבתות שרה מקפידה להמשיך ולאחר את המשפחה והחברים, שזוכים לטעום ממטעמיה

רחמים רמי קמחי ז״ל
לקריאת הסיפור של 

מצרכים

קישואים, בצלים, גמבה, אורז, בשר טחון

תבלינים: כורכום, פלפל שחור, מלח, פפריקה אדומה, פטרוזיליה


אופן הכנה

  • לטגן 2 בצלים חתוכים לקוביות/לרצועות

  • כאשר משחים מעט לתבל בפלפל שחור, מלח,פפריקה

  • להוסיף רצועות של גמבה אדומה

  • ואפשר גם פרוסות עגבניה

  • כאשר הכל מתרכך מסדרים בסיר את הקישואים הממולאים

מילוי קישוא:

  • חותכים קישואים ומרקונים

  • בסיר מטגנים בשר טחון עם בצל ופטרוזיליה במעט שמן חם, מוסיפים פלפל שחור, מלח, א.מרק עוף מוסיפים 100 גרם רסק ומים חמים.

  • בסיר נפרד מרתיחים במים רותחים על הגז 2 כוסות אורז, למשך 15 דקות

  • מערבבים עם הבשר הטחון וממלאים את הקישואים.

  • מסדרים את הקישואים ההממולאים בסיר

  • שופכים מעל רסק עגבניות 100 גרם שמערבבים עם כוס מים חמים וכפית מרק עוף, פלפל שחור, וקורט סוכר

  • מבשלים על אש גבוה ואז מנמיכים על אש נמוכה לשעה נוספת. אח"כ אפשר להכניס 10 דקות לתנור גריל עליון

  • Facebook
  • Instagram

© 2015 כל הזכויות שמורות למתכון עם זיכרון.

bottom of page