top of page
מצרכים
בצל
תפוחי אדמה
כבדי עוף
מים
תבלינים- כמון פלפל, מלח, כורכום, סילאן.
אופן הכנה
לחתוך את הבצלים לפרוסות עבות, לטגן עד להשכמה
בנתיים לצלות את הכבד בתנור או בגז לכמה דקות.
לאחר שהבצל מטוגן להכניס לתוכו את הכבד.
לתבל בתבלינים ולערבב היטב.
לחתוך תפוחי אדמה לקוביות גסות, להוסיף לסיר לערבב היטב עם התבלינים
להוסיף מים עד כיסוי חלקי.
לערבב היטב ולהוסיף תבלינים על- פי הצורך.
לכסות ולבשל כחצי שעה.
bottom of page