top of page

עוגת תותים

עדן דוד משה ז״ל

Empower
Growth

לחצו כאן

עדן גדל והתחנך בישוב בית חשמונאי, הצטיין בלימודיו.

בצבא שירת בחיל תותחנים.

עדן היה סטודנט שנה שלישית במכון הטכנולוגי בחולון, במכללת HIT, בפקולטה להנדסת חשמל ואלקטרוניקה.

חבריו מספרים עליו שהיה בחור טוב לב, עניו שתמיד עם חיוך על הפנים.

עדן אהב את החיים, לבלות עם משפחתו וחבריו ותמיד עזר לכולם.

עדן נרצח במסיבת נובה ברעים במתקפת הטרור ב 7.10.23.

בן 27 במותו.


עדן נהג לבקש מאמו להכין לו את עוגת התותים, העוגה האהובה עליו.

אמו הייתה מכינה את העוגה במיוחד בשבילו.

לקריאת הסיפור של
עדן דוד משה ז״ל

מצרכים

4 ביצים

3 כפות סוכר

1 סוכר וניל

אבקת סוכר

1/2 שקית אבקת אפייה

2 כפות שמן

כוס חלב

חבילת תותים

2 חבילת אינסטנט פודינג תות או וניל

2 שמנת מתוקה

1 ג׳לי תות

2 כוסות מים חמים

אופן הכנה

מחממים תנור לחום של 170 מעלות.

הכנת העוגה:

מקפיצים 4 ביצים עם סוכר, סוכר וניל ואבקת אפייה, חלמון של הביתה, שמן וחבילה אחת של אינסטנט פודינג.

אופים את הבלילה.

בזמן שהעוגה בתנור, חותכים את התותים (כל תות חותכים ל2).

בקערה מערבבים את התותים החתוכים עם אבקת סוכר.

הכנת הקרם לציפוי-

מקציפים את השמנת המתוקה עם חבילת אינסטנט פודינג וכוס חלב .

הכנת הג׳לי: מכינים ג׳לי תות, על פי הוראות היצרן.

הרכבת העוגה:

לאחר האפייה, כשהעוגה מוכנה, מורחים עליה את הקרם.

מסדרים את התותים על הקרם ולבסוף מעל התותים שופכים את הג׳לי תות.

מכסים בנייר כסף ומכניסים למקרר לצינון.

bottom of page