top of page

עוגת קדאיף עם גבינה

שגיא גולן ז״ל

Empower
Growth

לחצו כאן

שגיא בורך בכשרונות רבים והצטיין בכל מה שעשה בכל אחת מתחנות חייו: תלמיד מצטיין, קצין מצטיין וסטודנט מצטיין.

הוא היה אדם עניו, צנוע, חייכן, ערכי ומנהיג שראה תמיד לנגד עיניו את העזרה לזולת. 

לצד החייכנות והרכות שלו, ידע להיות אסרטיבי, חזק ומפקד ראוי ואחראי שאפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות.

שגיא היה לוחם לו"טר, הוא התעורר בשבת השחורה ולא המתין לקריאה. מיד הגיע והוביל צוות לוחמים, במקצועיות ובגבורה ותוך לחימתו הציל עשרות משפחות.
שגיא גולן ז"ל נפל בקרב על קיבוץ בארי בתאריך 8/10/23.

בן 30 בנופלו. הותיר אחריו, הורים אתי וגלעד, אח עוז, אחות ליאור ובן זוג עומר. 

שגיא ז"ל היה אמור להתחתן עם בחיר ליבו עומר ב-20.10.2023.


בכל מפגש משפחתי הקינוח תפס חלק חשוב, לא פחות מהארוחה.

העוגה הזו אהובה על שגיא, לא יכל לעמוד בפניה ונהג ל"ישר" אותה או לבקש עוד ועוד חתיכה

לקריאת הסיפור של
שגיא גולן ז״ל

מצרכים

500 גרם שערות קדאיף

200 גרם חמאה

3 כפות סוכר

1 שמנת מתוקה 38%

1 כוס חלב (240 מיל')

1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)

1 גביע גבינה לבנה 5% (250 גרם)

1 שקית סוכר וניל

אופן הכנה

לחמם תנור ל 180° טורבו.

בקערה גדולה להפריד את השערות קדאיף.

להמיס בפולסים במיקרוגל את החמאה עם הסוכר.

להוסיף לשערות ולדאוג שהחמאה תצפה את כל הקדאיף.

ב 2 תבניות בינוניות 20×30 סמ' נחלק את השערות חצי חצי ונשטח בתבניות בצורה אחידה.

לאפות כ 30 דקות עד צבע זהוב.

במיקסר נקציף את השמנת עם החלב, סוכר וניל והפודינג.. עד קבלת קרם יציב.

נוסיף את הגבינה בערבוב נוסף.

את הקרם נשטח על אחד הבסיסים האפויים , אחרי שהתקרר.

את הבסיס השני נפורר ונפזר מעל קרם הגבינה.

** נעביר לקרור כ 4 שעות, מומלץ לאכול באותו יום.

bottom of page