top of page
מצרכים
6 חלבונים L או 8 M
חצי כוס סוכר
שארית החלמונים (L או M)
חצי כוס סוכר
2 סוכר וניל
500 גר' גבינה לבנה 5%
2 יוגורט ביו 1.5
שקית אינסטנט פודינג וניל
כוס קורנפלור
אופן הכנה
להקציף 6 חלבונים L או 8 M עם חצי כוס סוכר.
לערבב במיקסר:
שארית החלמונים (L או M), חצי כוס סוכר, 2 סוכר וניל, 500 גר' גבינה לבנה 5%, 2 יוגורט ביו 1.5, אינסטנט פודינג וניל, כוס קורנפלור.
לאחד את 2 התערובות.
לאפות בחום 160 עד חצי שעה או עד שמשחים.
לקרר 6 שעות במקרר או לקיצור במקפיא 3 שעות (אם רוצים להגיש מהר).
טיפ חשוב: כדי שהעוגה לא תצנח מראש אופים בתבנית נמוכה ואז זה מצליח .
bottom of page