top of page
מצרכים
חצי קילו קמח מנופה
כף סוכר
כפית מלח
כוס מים פושרים
חצי כוס מים חמים
אופן הכנה
להעביר את הקמח למיקסר עם וו לישה, להוסיף סוכר ומלח ולערבב
להוסיף מים בהדרגה תוך הפעלת המיקסר
במשך כ-10 דקות, להגביר את הלישה עד שיוצא בצק חלק
מחלקים את הבצק ל-18 חלקים שווים ומקמחים מעט את הידיים ואת משטח העבודה
מכדררים את החלקים ושמים את הכדורים בתבנית שמן. לכסות בנילון נצמד למשך שעה
פותחים את כדור הבצק לעיגול דק, שמים במחבת, בינתיים שמים עליה את המופלטה הבאה והופכים
ככה עושים עד שנוצרת ערימה של 9 מופלטות, מוציאים את הערימה ומתחילים ערימה חדשה
להגיש חם עם חמאה ודבש
bottom of page