top of page
ברפי - בעיטור פיסטוקים
מצרכים
גביע שמנת חמוצה 15%
גביע קוטג' 5%
כוס ורבע סוכר
200 גרם חמאה
450 גרם אבקת חלב
150 גרם פיסטוקים לא קלויים טחונים
8 יחידות הל שלמים
חצי כפית זעפרן
אופן הכנה
לוקחים סיר שמים בתוכו גביע שמנת, גביע קוטג',סוכר,חמאה ואבקת חלב.
לוקחים את גרעיני ההל ומוסיפים לסיר.
מוסיפים פיסטוקים ומשאירים מעט בצד לפיזור כקישוט.
שמים מים חמים טיפה בכוס ומערבבים את הזעפרן לפני הכנסתו לסיר.
מבשלים תוך כדי בחישה וערבוב על אש בינונית במשך חצי שעה.
יוצקים את הבלילה החמה על קערה.
לאחר ההתקררות והתגבשות חותכים לריבועים.
מאחסנים במקרר.
bottom of page