top of page

הפסטה של גל

גל מישאלוף ז"ל

גל מישאלוף ז"ל, מפקד לוחם בגדוד צבר, חטיבת גבעתי.

נפל בקרב ברצועת עזה בו' בכסלו התשפ"ד 19.11.23, 

בן 21 בנופלו.

גל גדל במודיעין, בנם של טלי וניר, אח של רז ומיקה.

גל פיקד על החיילים שלו בגובה העיניים, נלחם איתם כתף אל כתף, מלח הארץ.

גל היה ילד יפה תואר עם עיניים כחולות, חכם, שקט, שנון ומצחיק.

הוא היה אוהד שרוף של הפועל תל אביב  בכדורגל ובכדורסל.


המנה הזו הייתה האהובה על גל. דודתו מיכל דאגה להכין לו אותה בכל פעם שהגיע אליה לביקור.

 גל היה מכין את המנה הזו לאחותו הקטנה מיקה ולרז אחיו הבכור.

לחצו כאן
לקריאת הסיפור של
גל מישאלוף ז"ל
  • Facebook
  • Instagram

מצרכים

חב' פסטה

פנה/ספגטי

כף שמן זחת

חופן עגבניות שרי

20 זיתים ירוקים חצויים

קצת אורגנו

קצת אגוז מוסקט

3 טיפות שמן כמהין

מיכל שמנת מתוקה

גבינת פרמזן לפי העין

מלח ופלפל

שדרוג-הוסיפו כפית פסטו לרוטב.

אופן הכנה

מבשלים את הפסטה אלדנטה.

במחבת עם כף שמן זית, מוסיפים זיתים ועגבניות שרי חתוכות ביחד עם אורגנו,קצת אגוז מוסקט ושמן כמהין.

מוסיפים שמנת מתוקה,מלח פלפל ופרמזן כמה שאוהבים וממתינים להרתחה.

מוסיפים את הפסטה לרוטב, מערבבים כ5 עד 10 דק ומגישים.

bottom of page