top of page

פסטה של סבתא

רון קוקיא ז"ל

רון נפל ביום י״ג בכסלו תשע״ח (30.11.2017) בפיגוע חבלני.

רון הובא למנוחות בבית העלמין הצבאי בקרית שאול.

בן  19 בנופלו.
רון הותיר אחריו הורים ושלושה אחים.


אמו של רון מספרת על המנה שאהב:

רון אהב מנות מורכבות שלא תמיד יש חשק וסבלנות להכין. אך כשהוא היה מגיע הביתה מהצבא לשבת, אחרי אימונים קשים ביחידה קרבית, הכנתי לו מה שביקש כי עבורו זה היה הבית,הפינוק, האהבה שרוחשים לו.

רון קוקיא ז"ל
לקריאת הסיפור של

מצרכים

פסטה ברילה

מלח גס

שמן

רסק עגבניות

אופן הכנה

אופן הכנה פסטה:

למלא סיר במים ולחכות להרתחה ,שהמים רותחים להכניס את הפסטה

לקחת 2 כפות ולערבב תמיד עד שרואים שהם רכים

לסנן פעמיים שלוש במים קרים


אופן הכנה רוטב לפסטה:

שמים 5 כפות שמן בסיר,מחכים לחימום השמן

מוסיפים קופסא של רסק עגבניות ,מלח לפי הטעם [מומלץ כ2 כפיות שטוחות]

ברגע שהרוטב חם ,שוטפים שוב את הפסטה ושהיא רטובה מכניסים לסיר הרוטב

מערבבים ומנמיכים את האש ,שהרסק יכנס בכל הפינות ומכבים.

bottom of page