top of page

סלט קישואים

אביחי אמסלם ז"ל

אביחי נפל בתאריך 9.10.23 במלחמת "חרבות ברזל" בעת היתקלות במחבלים בשער הנגב, תוך הגנה על תושבי הדרום.

בן 30 בנופלו.

הותיר אחריו את רעייתו טל, הנמצאת בהריון מתקדם, 2 בנות, הורים ו2 אחיות.


אביחי היה אדם טוב, חייכן, חריף מחשבה ורחב לב.

הוא היה יצירתי מאוד במחשבתו והבריק בעבודתו ב"אלביט", וגם בלימודי הנדסת חשמל שם הספיק לסיים שנה שניה, בהצטיינות.

בנוסף עבדו הוא ואישתו בכפר הנוער "תלפיות", שם שימשו כהורים ל-12 בנות חסרות עורף משפחתי, בנוסף ל-2 בנותיהם הקטנות.

אביחי היה ילד ולאחר מכן איש של חסד ונתינה, הוא תמיד ראה את האחר.

לחצו כאן
אביחי אמסלם ז"ל
לקריאת הסיפור של

מצרכים

1 קישוא

2 בצלים

ביצה קשה

תבלינים

מיונז

אופן הכנה

חותכים את הבצל לקוביות,

מגרדים את הקישואים וסוחטים מנוזלים.

מטגנים את הבצל אחרי שנחתך לקוביות

מוסיפים את הקישואים המגורדים

ממשיכים לטגן עד שהבצל והקישורים מזהיבים והופכים לצבע חום, ומורידים מהאש

מוסיפים ביצה קשה מגורדת

מלח

פלפל

מיונז לפי הטעם


המשפחה ממליצה להכפיל כמויות

bottom of page