top of page

מרק חרירה של איציק

איציק בלטי ז״ל

התכונות האופייניות של איציק היו אומץ, אינטליגנציה, דעתנות.

זהבה אחותו מספרת שאיציק היה החבר הכי טוב שלה והם היו משתפים אחד את השני בהכל.

איציק היה מתגורר עם זהבה במשך חודש וחצי, וזהבה מספרת שהייתה ממש הרגשה של קייטנה והייתה אווירה כיפית, שמחה ומשוחררת.

איציק שירת בסיירת דובדבן בשירות הצבאי שלו, ובהמשך החיים שירת גם בסיירת מטכ''ל אך המשפחה לא ידעה. הם גילו זאת רק לאחר מותו כאשר גילו בין חפציו קלסרים צהובים.

איציק נהרג ביום שמחת תורה, ב7 באוקטובר באופקים.

איציק אהב את המאכל בגלל שזה מרק מסורתי של פתיחת הצום והוא מאוד אהב מאכלים מסורתיים.

לחצו כאן
איציק בלטי ז״ל
לקריאת הסיפור של

מצרכים

שקית קטנה של חומוס

שקית קטנה של עדשים

שקית קטנה פולים יבשים

כף רסק עגבניות

4.5 עגבניות גדולות אדומות מגורדות בפומפייה

4 בצלים יבשים קצוצים קטן

5 עלי כרפס שלמים עם הירוק קצוצים

מלח

אבקת מרק עוף פרווה

פלפל שחור

כפית כורכום

צרור כוסברה

כוס וחצי אטריות דקות

אופן הכנה

משרים את הקטניות בהרבה מים לילה שלם לפני תחילת העבודה.

קוצצים את הבצל ומטגנים במעט שמן כ- 8 דקות.

מוסיפים את הקטניות עם רסק עגבניות והתבלינים, ממלאים במים ומבשלים.

בסוף הבישול יש להוסיף צרור גדול של כוסברה קצוץ ואת האטריות הדקות.

bottom of page