top of page
מקרוני אדום
מצרכים
חבילת ספגטי ארוכה
בצל גדול
רסק עגבניות (260 גרם)
כף מרק עוף
6 שיני שום
מלח
כמון
כורכום
שום גבישי
שמן לבישול
אופן הכנה
מרתיחים מים בסיר
קוצצים בצל ושום
שמים בקערית את הרסק העגבניות עם רבע כוס מים רותחים
מוסיפים לרסק רבע כפית כמון, קורט כורכום, כפית מלח ושתי כפות שמן. ומערבבים עד לקבל מרקם אחד.
כשהמים רותחים שוברים את הספגטי לשניים ומכניסים לסיר
כשהפסטה אל דנטה מחממים שמן, מטגנים את הבצל והשום עם מוסיפים חצי מהכמות של הרוטב את כל הספגטי עוד חצי מהרוטב ממניחים את האש ומערבבים משאירים 5 דק' ומגישים.
bottom of page