top of page
מצרכים
¼ קילו טחינה גולמית
½ כוס מים
¼ כוס מיץ לימון
3 שיני שום
פטרוזיליה (לפי טעם)
מלח
המצלת המשפחה - להוסיף גם פיתה חמה וחציל
אופן הכנה
מערבבים בקערה את הטחינה ואת המים.
סוחטים לימון טרי ומוסיפים לקערה, ומתבלים במלח.
לאחר מכן, כותשים את שיני השום ומוסיפים לקערה.
קוצצים פטרוזיליה טרייה, מוסיפים לקערה ומערבבים.
מומלץ לאכול עם פיתה טרייה! או למעזים:
לקלות חציל בתנור עד שהוא מתרכך בפנים, לפתוח ולמזוג לתוכו את הטחינה בעודו חום.
bottom of page