דג בורי ברוטב
ליאור סימינוביץ ז״ל
ליאור בלט באופטימיות שלו, בחוכמתו, בחיוך שלא ירד מפניו, בחוש הומור,
בצניעות, ביכולת הייחודית שלו להיות אדם וחבר טוב, לעזור תמיד ולהיות אהוב על כולם.
חבריו מספרים על רצונו הרב לתרום למדינה בכל דרך ועל כך שביצע כל משימה במסירות רבה.
ליאור התגייס באוגוסט 2022 לחטיבת גבעתי וביצע מסלול להכשרת לוחמים שבסופו הגיע לגדוד צבר.
בנוסף, ליאור עבר הכשרה על הנמר והיה לו תפקיד משמעותי, הוא היה מקלען מקצוען.
מפקדו של ליאור ביקש שהנמר של ליאור יכנס ראשון לעזה, כיוון שסמך עליו במיוחד.
הוא השתתף באירועים מבצעיים שונים ולקח חלק חשוב בהגנה על מדינת ישראל ואזרחיה.
ליאור נפל בקרב בעזה באירוע הנמר בתאריך 31.10.23.
משפחתו מספרת שזו הייתה המנה האהובה על ליאור, פשוט מעדן
ליאור סימינוביץ ז״ל
לקריאת הסיפור של
מצרכים
4 דגי בורי חתוכות
8 שיני שום
2 פלפלים חריפים
שמן קנולה
כוסברה
רסק עגבניות
מלח
פלפל
כמון
כורכום
ויטה / אבקת מרק עוף
פפריקה
אופן הכנה
בסיר גדול מטגנים 8 שיני שום חתוכות.
חותכים לרצועות את 2 הפלפלים החריפים ומוסיפים לסיר.
מוסיפים את הדגים החתוכים, בנוסף שמים מים קצת עד אחרי הגובה של הדגים וטיפה שמן.
מוסיפים חצי כפית כמון, פלפל שחור, חצי כפית כורכום, כפית ויטה, מלח וכפית פפריקה.
מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים הכל.
שוטפים את הכוסברה, קוצצים ומוסיפים בסיר.
לאחר שהכל רותח, יש להנמיך לאש בינונית, לכסות את הסיר ולבשל כ - 40 דקות