top of page
מצרכים
חזה עוף לשניצל
פירורי לחם
ביצה
כף וחצי תבלין גריל עוף
מלח
פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן הכנה
1. לשטוף את השניצלים לפני השימוש ולייבש אותם.
2. לשים בצלחת אחת פירורי לחם, ובצלחת שנייה ביצה
3. לפירורי הלחם להוסיף – כף וחצי תבלין גריל עוף, מלח ופלפל שחור (מעט), ולערבב טוב טוב .
4. לביצה להוסיף מלח
5. לשים במחבת חצי שמן ולחמם עד שהשמן חם אבל לא שרוף
6. לשים את השניצל בביצה ולטבול בין שני הצדדים
7. לכסות טוב עם פירורי לחם, כך שכל השניצל יהיה מכוסה מכל הכיוונים
8. לטגן את השניצל בשמן החם עד שיהיה מטוגן כמו שצריך, לא שרוף מידי ולא לבן מידי.
bottom of page