שניצל עם תבלין גריל עוף

לקריאת הסיפור של 
דורית מצקין ז''ל

ביום ד' באלול תש"ס (4.9.2000) נפלה סמ"ש דורית בעת מילוי תפקידה בתאונת-דרכים והיא בת 19.

היא הובאה למנוחת עולמים בבית-העלמין הצבאי בכפר סבא.

השאירה אחריה הורים, שני אחים ואחות.

דורית מצקין ז''ל

מצרכים

חזה עוף לשניצל

פירורי לחם

ביצה

כף וחצי תבלין גריל עוף

מלח

פלפל שחור

שמן לטיגון



אופן הכנה


1. לשטוף את השניצלים לפני השימוש ולייבש אותם.
2. לשים בצלחת אחת פירורי לחם, ובצלחת שנייה ביצה
3. לפירורי הלחם להוסיף – כף וחצי תבלין גריל עוף, מלח ופלפל שחור (מעט), ולערבב טוב טוב .
4. לביצה להוסיף מלח
5. לשים במחבת חצי שמן ולחמם עד שהשמן חם אבל לא שרוף
6. לשים את השניצל בביצה ולטבול בין שני הצדדים
7. לכסות טוב עם פירורי לחם, כך שכל השניצל יהיה מכוסה מכל הכיוונים
8. לטגן את השניצל בשמן החם עד שיהיה מטוגן כמו שצריך, לא שרוף מידי ולא לבן מידי.

אתם בישלתם

  • Facebook
  • Instagram

© 2015 כל הזכויות שמורות למתכון עם זיכרון.