top of page
מצרכים
לשניצל:
חצי קילו חזה עוף
קמח
פירורי לחם
שמן
1 ביצה
כף חרדל
מלח (לפי הטעם)
מעט פלפל שחור
לצ'יפס:
תפוחי אדמה חתוכים / חבילת צי'פס קפוא
אופן הכנה
לשניצל:
לטרוף את הבלילה עם כל המצרכים, לטבול את החזה עוף בקמח ולאחר מכן
בבלילה.
אחרי שטבלנו את החזה עוף בבלילה נטבול אותו בשמן עמוק חם במחבת (יש
לחכות שהשמן יהיה חם כמובן) עד לקבלת צבע זהוב.
בו זמנית, לצ'יפס:
יש להרתיח סיר עם שמן עמוק,
לאחר שהשמן מתחמם להכניס את התפו"א/הציפס הקנוי ולחכות עד לקבלת צבע זהוב.
bottom of page