top of page

ספגטי ושניצל של שי

שי שמואל פוסטמן ז״ל

Empower
Growth

שי נולד לדבורה וגדעון ביום ו' בחשוון תשל"ט (6.11.1978) בבת ים, בן בכור להוריו. אחריו נולדו רמי, אביב ודרור.

באוגוסט 1997 התגייס שי לצה"ל. הוא יועד להיות נהג תובלה ונשלח לקורס נהיגה. את הקורס סיים בהצלחה ועבר את מבחן הנהיגה בקלות.

כשהיה חוזר מהבסיס אהב לאכול פסטה ושניצל.

ביום כ"ג בתמוז תשנ"ח (17.7.1998) נפטר שי, לאחר חצי שנה שבה היה מאושפז בשל מחלה. בן תשע-עשרה היה במותו. הוא הובא למנוחות בבית-העלמין הצבאי בחולון. הותיר אחריו הורים ושלושה אחים.

שי שמואל פוסטמן ז״ל
לקריאת הסיפור של 

מצרכים

מהם המצרכים להכנת המתכון ומהן:

1 בצל

6 שיני שום

1 כף פפריקה מתוקה

1/4 כף פפריקה חריפה ( רק אם רוצים)

מעט מלח

3 כפות רסק עגבניות

1 כף סוכר

1/2 כוס מים


שניצל:

2 ביצים

1/2 כורכום

1 כפית אבקת מרק

1 כפית אבקת קארי

לערבב הכל להשרות את השניצלים כ 10 דקות

לאחר מכן לטגן את השניצלים עם פירורי לחם

אופן הכנה

מטגנים בצל ושום

מוסיפים רסק עגבניות

מוסיפים את התבלינים  ומערבבים היטב

מוסיפים את המים

מתקנים טעמים ובודקים את סמיכות הרוטב ( אפשר להוסיף עוד קצת מים במידה ויוצא סמיך מידי )

לבשל במשך 10 דקות על אש קטנה

את הספגטי מכינים לפי הוראות יצרן ומוסיפים לרוטב

bottom of page