top of page

כבדי עוף צרובים עם בצל

דניאל עמר ז״ל

Empower
Growth

דני (דניאל) עמר נולד בחדרה ב- 6.7.1966 בן בכור למרי וחיים עמר. אח לרונן וקובי.

דני שירת בחיל-הים בחיפה, הוא היה תותחן חרטום על ספינת דבור, עליה שירת בנאמנות ובאהבה.

דני נפל ביום ט' באדר א' תשמ"ו 18.2.1986, בן 19.5 בנופלו

הוא הובא למנוחות בבית העלמין הצבאי נתניה.

בת דודתו מספרת: כשדני היה חוזר מהבסיס לביתו אימו מרי הייתה מכינה לו את מנת כבדי העוף עם הבצל שהוא אהב. דני היה מתענג עליה.

דניאל עמר ז״ל
לקריאת הסיפור של 

מצרכים

1 ק"ג כבדי עוף

6-8 בצלים בינונים פרוסים דק

מלח

כפית שטוחה פלפל שחור גרוס

חצי כפית כמון

3 כפות סילאן טבעי

4-5 כפות שמן לטיגון הבצל

אופן הכנה

צולים את הכבדים על רשת

מחממים שמן בסיר רחב ומניחים את כל הבצלים הפרוסים. מטגנים במשך כ 15 דקות על אש גבוהה עד הזהבה. מוסיפים את הכבדים הצלויים ומתבלים במלח פלפל כמון וסילאן.

מערבבים היטב ומנמיכים להבה. מבשלים עוד כ 5-7 דקות.

bottom of page