top of page
מצרכים
כבדי עוף:
בצל
שמן קנולה
כבדי עוף
מלח
פלפל
כמון
פירה:
חמישה תפוחי אדמה
שמן זית
מלח
פלפל
מיונז
אופן הכנה
הכנת הכבדים:
בטרם מתחילים להכין את המנה, לוקחים את הכבדים וצולים אותם על האש בכדי להכשיר אותם.
לוקחים מחבת ומחמים שמן.
חותכים את הבצל לחתיכות גדולות ומתחילים לטגן עד אשר הבצל נהיה זהוב.
בשלב הזה מוסיפים את הכבדים ומוסיפים את התבלינים.
ממשיכים לטגן עד שהכבדים נהיים שחומים משני הצדדים.
הכנת הפירה:
מרתיחים מים בסיר ומוסיפים את תפוחי-האדמה קלופים.
משאירים את תפו״א בסיר עד אשר הם מתרככים לגמרי.
לאחר מכן לוקחים אותם ובקערה מועכים, תוך-כדי מוסיפים כף שמן-זית.
לאחר שהתפוחי-אדמה מעוכים, מוסיפים מלח, פלפל וכף מיונז ומערבבים טוב טוב עד אשר הם הופכים לעיסה אחת.
bottom of page