top of page

הבולונז של ארז

ארז משילובסקי ז"ל

Empower
Growth

ארזצ'וק (צ'וקי) ז״ל היה קלע בגדוד צבר, בחטיבת גבעתי.

ארז נפל באסון הנמ"ר של פלחוד גדוד צבר בחטיבת גבעתי, והיה מהראשונים שנכנסו לעזה.

הוא נפל ב-31.10.23.

בן 20 במותו. הותיר אחריו הורים, 2 אחיות ואח.


ארז היה אדם שקט צנוע ועניו, חזק וחכם.

בעל יכולת לראות בעיה, למצוא פתרון בראש וליישם את הפתרון מיד.

הוא היה חבר טוב ומכיל שתמיד ידע לתמוך בחברים ולתת להם חוזק וכוח להתמודד עם מצבים שונים בחיים, נשמה טהורה שלא רב עם אף אחד.

בעל גישה מדהימה לילדים ואהוב מאוד על ידם.

לחצו כאן
ארז משילובסקי ז"ל
לקריאת הסיפור של 

מצרכים

1 קג" בשר בקר טחון

3 בצלים גדולים

8 שיני שום

2 בקבוקי זכוכית רוטב עגבניות של MUTTI 700 מל'

חבילה של רסק עגבניות גודל בינוני

שמן זית

תבלינים: מלח, פלפל, סוכר חום, צ'ילי אדום חריף, אגוז מוסקט

אופן הכנה

בסיר גדול שמים שמן זית, שיני שום שנקצצו לפרוסות דקות ואת הבצל לאחר שקוצץ לקוביות קטנות.

מוסיפים מעט צ'ילי חריף. מטגנים עד שמגיעים להזהבה.

מוסיפים את הבשר הטחון, מפרקים לפירורים עד שכל הבשר מטוגן (וקיבל צבע אפור).

מוסיפים את רוטב העגבניות, את רסק העגבניות, 3 כפות סוכר חום, כף מלח וכפית פלפל.

מערבבים היטב ומוסיפים כפית אגוז מוסקט.

מביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים על אש קטנה למשך כ-שעתיים שלוש.

חשוב לערבב מידי פעם.

במקביל מכינים  פסטה בסיר נוסף. 

bottom of page