בשר בקר בבישול ארוך

גיל בויום ז״ל
Empower
Growth
גיל נולד בקיבוץ מסילות בתאריך 6/2/1968.
כשהיה בגיל 5 המשפחה עברה תאונה, אביו נהרג והמשפחה עברה לקיבוץ בארי.
גיל התחתן עם איילת ונולדו להם ארבעה ילדים.
גיל אהב מוזיקה, גאדג׳טים וחידושים, את השדות מחוץ לקיבוץ, טיולים בארץ ובעולם עם אשתו וילדיו.
כחבר כיתת כוננות היה בין הראשונים שיצא מביתו ב7/10/2023.
הוא מצא את מותו באותה שעה בה בנו הבכור ענבר, נרצח ליד שדרות.
גיל היה בן 55 בנופלו, הותיר אחריו אישה, שני בנים ובת, אם, שני אחים ואחות.
גיל בויום ז״ל
לקריאת הסיפור של

מצרכים
נתח צלי לתנור
2-3 גזרים
שקית ערמונים בואקום
2 גזרים
2-3 גבעולי סלרי חתוכים
בקבוק יין אדום
פלפל שחור גרוס
2-3 כוסות מים
מלח
1/2 כוס רכז רימונים או סילאן
טימין/רוזמרין
אופן הכנה
לחמם תנור ל-200 מעלות.
לתבל בפלפל מלח גרוס את הבשר, ו״לסגור״ בטיגון מכל הכיוונים.
להניח בכלי עמוק שייכנס לתנור (עדיף חרס).
לטגן 2 בצלים, גזר, סלרי להוסיף לכלי.
לשפוך מעל חצי בקבוק יין+ מים עד כיסוי הבשר.
להוסיף בערך 1/2 כף פלפל, 1/2כפית מלח, ערמונים, עשבי תיבול ורכז רימונים או סילאן .
לכסות את הכלי
להכניס לתנור למשך כ-45 דקות,
להחליש את התנור ל-170 מעלות למשך שעתיים שלוש. לבדוק שיש נוזלים, שלא יישרף.