top of page

בולונז של עמרי

עמרי (צ׳יטה) צ׳יטיאט ז״ל

Empower
Growth

עמרי נולד להוריו, חיה ושאול,  ביום ח' בטבת תש"ל (17.12.1969), ברמת השרון, אח לגלעד
הוא שירת כטייס 16F -חמש שנים ובשנה האחרונה שימש בתפקיד מוביל מבצעי בטייסת.
עמרי מאד אהב ספגטי בולונז. זו היתה מנה שמוגשת בביתו באופן קבוע
בספטמבר 1995 נשא עמרי את בשמת רוה לאשה, לאחר שנים של היכרות. ארבעה חודשים לאחר מכן המוות הפריד ביניהם. עמרי נפל בעת מילוי תפקידו, כשהוביל את אנשי הקבע תחת פיקודו לביצוע בוחן "בר אור" תקופתי. בסיום ריצת 2000 מ' התמוטט באופן פתאומי, לאחר שדרבן את אחד החיילים לסיים את הריצה איתו.
עמרי הובא למנוחות בבית העלמין הצבאי בקרית שאול. בן עשרים ושש היה בנופלו. הותיר אחריו רעיה, הורים ואח

עמרי (צ׳יטה) צ׳יטיאט ז״ל
לקריאת הסיפור של 

מצרכים

1 חבילת פסטה

לרוטב:

500 גרם בשר טחון

1 גזר גדול

1 בצל גדול

3-4 שיני שום

4 עגבניות טריות מרוסקות או 1 קופסת עגבניות מרוסקות

1 כף שמן

מלח ופלפל לפי הטעם

עלי בזיליקום למי שאוהב (עמרי מאד אהב שהוספתי)

אופן הכנה

מרתיחים בסיר 4 כוסות מים (עם מעט מלח). לאחר הרתיחה מוסיפים את הפסטה ומבשלים בהתאם להוראות סוג הפסטה שבחרתם

בינתיים, במחבת רחבה ועמוקה מכינים את הרוטב

קוצצים את הגזר והבצלים לקוביות קטנטנות

מחממים מחברת רחבה עם מעט שמן  ומטגנים את הבצל, הגזר והשום עד שהבצל הופך לשקוף.

מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים לטגן עד שהוא הופך לחום (ממשיכים לערבב ולהפריד את גושי הבשר)

מוסיפים את העגבניות המרוסקות, ממשיכים לבשל ולערבב עד לרתיחה

מוסיפים את התבלינים, וממשיכים לבשל עוד כ 10 דקות על אש קטנה

bottom of page